Hö hö.. dag två...

På ledigheten... sååå skönt!! 
Även om jag vakna samtidigt med tuppen eller förresten jag skulle nog kunna väcka tuppen också... så är det ändå skönt att inte sova bort halva dagen!! 
JAG VET!! Det är en diagnos i sig att bli lite småsur över att man sovit för länge..
Men kan nog säga att jag ärvt den från min far... Han gillade inte heller när man sov bort hela förmiddagen..
Min mamma var helt tvärtom... hon hade inget emot att halva förmiddagen gick åt till ingenting medans det kliade i hela kroppen på min far.. 
Idag förstår jag det med råge, jag är exakt lika!
Fast jag blir ledsen och frustrerad när inget händer...
Vad händer idag... vi har inget planerat utan jag har samlat ihop lite tvätt och läst läsläxan med Nora.. 
Mitt i en mening stannar hon upp och säger, jag är så glad över att jag tagit hål i öronen.. 
sen ska jag ha sådana hääääär stora örhängen mamma och visar mellan tummen och pekfingret... 
JÖSSES,tänkte jag och kontrade snabbt. Du är för liten för att ha så stora, risken är att du fastnar i något när du leker och då kan du riva sönder örat...
Inte jätteöverlycklig men förstod allvaret. Skönt tänkte jag... pijuuuh!!
Josef har dille på att vilja lära sig stå på händer här hemma... det övas konstant.. men just nu imorse så gjorde han illa sig ganska ordentlig tror jag hörde en smäll och en väääldigt ledsen kille. 
Tycker det är kul att han försöker, men ibland går det till överdrift.. 
Han är en superhjälte all vaken tid.. vilket är livsfarligt med jämna mellanrum... 
han klättrar och hoppar på Allt. Tex han hoppar upp bakom soffryggen gör en kullerbytta där ifrån ner på golvet, ibland går det bra andra gånger hör man en duns och han tittar upp på mig med en skärrad blick... Mamma det gick bra... 
(null)
Här är klockan som hänger på sen jag plockat fram den igår. Eller klocka, vet inte riktig vad det är? Ser ut som en jätteklocka med brickor som man stoppar i och låter illa i mina öron.. hänger inte med i Leksak svängen nu längre.. totalt ointresserad... Men som sagt det är dom som ska ha kul..så länge de inte kostar en förmögenhet..
De fidgetspinner som var så populära ett tag lekte de fruktansvärt lite med,men tjatade skallen av en för att få olika modeller... som nu ligger huller om buller. 
Näe, sitter här och funderar om jag faktiskt ska ta upp ljusslingan från källaren och ringla runt balkongräcket eller är jag förbannat tidig om jag gör det?? Tycker det är så mysigt nu när det är så mörkt på kvällarna... 
Vi får se om jag vågar.. HAHAHA..